Mevcut Yer: Ana Sayfa > > Sık Sorulan Sorular

Sık Sorulan Sorular

Yayınlanan Zaman:2013-10-24 Paylaş:

Sıkça Sorulan Sorular

1.“Legend Online”nasıl bir oyundur?

Cevap: “Legend Online”  7 Road Teknoloji Limited Şirketi’ne ait indirmeye gerek kalmadan oynanan online bir oyundur. Oyuncular oyunda ordunun efendisi rolündedir. Oyun ekranında 3D kullanımı ve 2D performansı güzel bir görsel oyun deneyimi olarak oyunculara sunulmaktadır. “Legend Online” ilk sürümünde önemli olan; şehir çevresinin gelişimi, ek sahneyi keşfetme ve ayrıca bir lord olarakta şehri genişletebilir ve askerleri işe alabilirsiniz. Ek sahneyi keşfeden oyuncular farklı yöntemler kullanabilirler; kovalamak, kaçmak, karşıya saldırı ve son olarakta egemenliklerini yaratabilirler.

 

2.“Legend Online” istemci indirmeye gerek var mıdır?

Cevap: “Legend Online” online oyundur, istemci indirilmesine gerek yoktur, sadece tarayıcıyı kullanarak oynayabilirsiniz.

 

3.Sınırlı Platin Kart nasıl elde edilir?

Cevap: Sitemizi ziyaret ederek Sınırlı Platin Kartı alabilirsiniz.Sınırlı Platin Kartı almak için tıklayın>>

 

4.Oyuna girilmediğinde ne yapmalıyım?

Cevap: Aşağıdaki iki yöntemide deneyebilirsiniz:

(1)   Tarayıcıyı kapatarak FLASH eklentisini güncelleyin (xxxxx)

(2)   Geçici olarak Anti-Virüs Programınızı ya da Güvenlik Duvarını kapatarak, tekrar oyuna girmeyi deneyiniz.

Eğer sorun hala devam ediyorsa başka bir tarayıcı deneyin ya da Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.

 

5.Oyuna girdikten sonra siyah bir ekranla karşılaşırsan ne yapmalıyım?

Cevap: Tarayıcınızın önbelliğini temizleyin. (xxx), tekrar tarayıcınızı açarak giriş yapın.

Eğer sorun hala devam ediyorsa başka bir tarayıcı deneyin ya da Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçiniz.

 

6.Hesap silinebilir mi?

Cevap: Test döneminde ve oyunda herkes sadece bir hesap açabilmektedir. Silinemez ya da değiştirilemez.

 

7.Başka bir sahneye nasıl girilir?

Cevap: Ana arayüzünün sağüst köşesindeki Dünya Haritasına tıklayarak ya da kısa yol tuşu“M”ile başka bir sahneye gidebilirsiniz.

 

8.Diğer oyuncularla nasıl muhabbet edebilirim?

Cevap: Sol alt kçşedeki sohbet kanalından başka oyuncularla muhabbet edebilirsiniz. Aynı zamanda dünya ya da mevcut bölge kanalındanda grup sohbeti yapabilirsiniz.

 

9.Oyunda diğer oyuncularla grup savaşı yapılabilir mi?

Cevap: Oyunda grup olarak savaşabilir (PVE) ve diğerlerine meydan okuyabilirsiniz (PVP).

 

10.Bu versiyonda ilaç türü eşyalar var mı HP nasıl geri getirilir?

Cevap: HP satın alabilirsiniz. Her savaş sonuçlandıktan sonra otomatik olarak kahramanın HP’si tamamlanmaktadır.

 

11.Seviyemi nasıl hızla yükseltebilirim?

Cevap: Ana görev EXP ödülleri oldukça zengindir. Ek sahneye giderek EXP alabilirsin.

 

12.Ekipman nasıl elde edebilirim?

Cevap: Verilen görevleri tamamlayarak ekipman elde edebilirsin. Ek sahnedeki canavardan ekipman düşer ve ayrıca ek sahneyi geçtikten sonrada rastgele verilen ödüllerden ekipman alman mümkündür. Hediye paketlerindende mavi renki iyi bir ekipman alman mümkündür.

 

13.Gücümü nasıl hızla artırabilirm?

Cevap: Oyunda gücünü artırmanı sağlayacak birçok yol vardır; Atölye ekipmanları güçlendirir, kader sisteminden kader alınabilir, karakterine beceriler ekleyebilir ve daha yüksek seviyedeki askerleri işe alabilirsin.

 

14.Altın kullanışlı mıdır? Nasıl elde edilir?

Cevap: Altın oyundaki en kullanışlı para kaynağıdır. Oyundaki birçok işlem Altın kullanılarak tamamlanab,ilir

 

15.Ruh, EXP ve Nefret ne işe yarar?

Cevap: Asker almak Ruh harcamayı gerektirir. Kişisel seviye artışı ise EXP gerektirir. Bir kısım Beceri bırakılmak kesinlikle Nefret harcamayı gerektirir. En fazla 100 Nefret bırakılabilir.

 

16.Ruh ve EXP yeterli değil ise napmalıyım?

Cevap: Görevleri tamamlayarak EXP elde edebilirsin, ek sahnedeki vahşi canavarı öldürerekte EXP ve Ruh elde edebilirsin.

 

17.Can Değeri ne işe yarar?

Cevap: Her savaştan sonra (ek sahne ya da PVP), X Can Değeri harcanır, Can Değeri 0 olduğu zaman savaş ya da ek sahneden hiçbirşey elde edilemez. Hergün saat 5:00 da otomatik olarak 100 Can Değeri yenilenir.

 

18.Oyun nasıl kaydedilir?

Cevap: Tarayıcınızın “Sık Kullanılanlar” kısmına oyunu ekleyerek kaydedebilirsiniz.

 

19.Şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Cevap: Resmi sayfadan “Şifremi Unuttum” a tıklayarak şifrenizi geri alabilirsiniz. Sorun hala devam ediyorsa müşteri iletişimine bildirin.

  

20.Herhangi bir sorun durumunda lütfen hemen müşteri hizmetlerine bildirin!

Online müşteri hizmetlerine durumunuzu anlatabilir ya da foruma mesaj bırakabilirsiniz. 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.




 


Paylaş: